Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا جانبخش متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به شیوع دو زیرسویه B.A.۴ و B.A.۵ گفت : این دو زیر سویه‌های جدید امیکرون هستند که در بسیاری کشور‌های جهان از جمله کشور ما شیوع پیدا کرده اند.

وی افزود: خوشبختانه تاکنون شواهد نشان می‌دهد که زیرسویه‌های جدید در بیشتر موارد بصورت خفیف بروز پیدا کرده و طول مدت بیماری آن‌ها هم بین پنج تا هفت روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانبخش گفت: علائم سویه‌های جدید هم مشابه امیکرون است که شامل گلودرد، گرفتگی صدا، آبریزش بینی، سرفه و سردرد می‌شود.

وی افزود: علائمی مانند اسهال، درد شکم، درد مفاصل و بی اشتهایی هم در مبتلایان دیده می‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: در میان این علائم، گرفتگی صدا و گلودرد بیش از همه شایع است و در بیشتر مبتلایان دیده می‌شود.

جانبخش با تاکید بر اینکه این دو زیرسویه برای گروه‌های در معرض خطر می‌توانند خطرآفرین شوند، گفت: بیماران دیابتی، مبتلایان سرطان، بیماران کلیوی و پیوندی و تمام مبتلایان بیماری‌های زمینه و نقص سیستم ایمنی از جمله گروه‌های در معرض خطر این بیماری هستند.

وی افزود: سالمندان و افراد با وزن بالا هم جزو گروه‌های در معرض خطر محسوب می‌شوند.

جانبخش گفت: خوشبختانه این دو زیرسویه جدید موارد شدیدی در کودکان نداشته اند و فعلا کودکان جزو گروه‌های در معرض خطر برای این دو زیرسویه محسوب نمی‌شوند.

وی به قدرت سرایت بالای این دو زیرسویه اشاره کرد و افزود: در همین راستا توصیه می‌شود تمام افراد از ماسک استفاده کرده و حتما فاصله فیزیکی را رعایت کنند.

جانبخش گفت: توصیه می‌شود افراد برای پیشگیری موثر حتما نسبت به تزریق دوز یادآور واکسن کرونا اهتمام داشته باشند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی دستورالعمل های بهداشتی ویروس کرونا گروه های در معرض خطر دو زیرسویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۸۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل

ایسنا/مازندران رییس اتحادیه صنف قصابان شهرستان بابل در جلسه آموزشی مبارزه با تب کریمه کنگو اظهار کرد: با جلوگیری از قاچاق گوشت در شهرستان، پیشگیری‌های لازم جهت بروز بیماری‌های واگیر بین دام و انسان به شرایط مطلوبی رسیده است.

دکتر کوروش نظری مسئول نظارت دامپزشکی شهرستان بابل نیز با بیان اینکه با شروع فصل گرما، شیوع تب کریمه کنگو بیشتر می‌شود، افزود: علائم این بیماری تشابه عجیبی به آنفلوآنزا دارد.

وی خاطرنشان کرد: ویروس از طریق کنه قهوه‌ای رنگ وارد بدن دام می‌شود و معمولا افراد مبتلا به تب کریمه کنگو دچار خونریزی‌های زیرپوستی شده و در برخی موارد نیز به مرگ منجر خواهد شد.

نظری با اشاره به اینکه افرادی که با گوشت تازه دام کشتار شده در تماس هستند، بیشتر ریسک ابتلا دارند، خاطرنشان کرد: این ویروس حتی با له کردن کنه و آغشته شدن محتوای کنه بر روی پوست دام نیز قابل انتقال است.

این مسئول با تاکید بر اینکه کشتارگاه‌ها موظف هستند ۲۴ ساعت گوشت را در سردخانه نگه داشته و پس از آن، اقدام به توزیع کنند، افزود: بیشترین آمار ابتلای بیماری تب کریمه کنگو مربوط به قاچاق گوشت است و توصیه ما این است که قصابان از کشتارگاه مجاز گوشت تهیه کنند.

 نظری اظهار کرد: متاسفانه در این زمینه یک نفر دامپزشک ساکن سیستان‌وبلوچستان نیز فوت شده است.

او درخصوص علائم بیماری نیز یادآور شد: علائم این بیماری همراه با درد شدید استخوان‌ها، افسردگی و تغییر خلق و خو بوده و ممکن است درمان این بیماری چند ماه زمان ببرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سندرومی که باعث ناباروری مردان می‌شود
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • سنگ کیسه صفرا: علل، علائم، درمان و افراد در معرض خطر
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه مشخص و درمان می‌شود؟
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل