Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، وزارت راه و شهرسازی امروز عملکرد ۱۰۰ روزه خود را ارائه کرد که در این گزارش عملکرد بخش راهی بیش از عملکرد مسکن به چشم می‌خورد.

رشد ۱۲ درصدی حمل بار ترانزیت جاده‌ای

رشد ۱۰ درصدی حمل بار جاده‌ای به میزان ۱۰۹ میلیون تن و رشد ۱۲ درصدی حمل بار ترانزیت جاده‌ای به میزان ۲ میلیون تن نسبت به مدت مشابه سال گذشته همچنین رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری بار در بنادر تجاری کشور به میزان ۳۸ میلیون تن و رشد ۲۵ درصدی عملیات کانتینری به میزان ۷۸۶ هزار TEU و رشد ۳ درصدی جابجایی مسافر در بنادر به میزان ۳ میلیون نفر نسبت به مدت مشابه سال گذشته از جمله عملکرد‌های این وزارت خانه در بخش حمل بار در حوزه ریلی و جاده‌ای بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش ظرفیت ۳.۵ میلیون TEU در فاز ۲ بندر شهید رجایی

در بخش سرمایه‌گذاری در حوزه بندری افزایش ظرفیت جابه‌جایی بار به میزان ۱.۷ میلیون TEU در فاز ۱ و افزایش ظرفیت به ۳.۵ میلیون TEU در فاز ۲ بندر شهید رجایی از طریق فراخوان و مذاکره جهت انتخاب سرمایه‌گذار یا فاینانسر به ارزش ۳۰ میلیون دلار عنوان شده است.

بهره‌برداری ۲۳۷ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی با اعتبار ۹۲۰۰ میلیارد ریال

همچنین تکمیل خطوط ریلی ارتباط دهنده‌ ۳ مرکز استان کرمانشاه، رشت، ارومیه و خواف به شبکه ریلی کشور بطول ۱۳۴ کیلومتر، بهره برداری از ۵۴ کیلومتر آزادراه (آزاد راه غربی اصفهان بطول ۱۴ کیلومتر و قطعات ۱ و ۲ آزادراه تبریزـ ارومیه به طول ۴۰ کیلومتر)، تکمیل و بهره برداری از ۲۳۷ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی با اعتباری بالغ بر ۹۲۰۰ میلیارد ریال (احداث ۱۸۰ کیلومتر بزرگراه با اعتباری معادل ۷۸۰۰ میلیارد ریال و احداث ۸۷ کیلومتر راه اصلی با اعتباری معادل ۱۴۰۰ میلیارد ریال) از مهم‌ترین اقدامات دولت یازدهم در حوزه آزاد راهی وبزرگراهی است.

در حوزه قرارداد سرمایه‌گذاری در حوزه آزادراهی، عقد قرارداد آزادراه اردکان ـ. مهریز با سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی جهاد نصر یزد به ارزش ۸۰۰ میلیارد تومان عقد قرارداد کنارگذر شرقی سیرجان از طریق سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی با جهاد نصر کرمان به ارزش ۲۰۰ میلیارد تومان ـ. اخذ مصوبه هیأت وزیران جهت احداث قطعه ۳ کنارگذر شرقی اصفهان و شناسایی سازمان همیاری و شهرداری‌های اصفهان به منظور سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی ـ. عقد قرارداد احداث آزادراه لامرد ـ. پارسیان با سرمایه گذاری و مشارکت داخلی آژند بنای خاتم به ارزش ۳۶۰ میلیارد تومان - اخذ مصوبه هیأت دولت به منظور احداث کنارگذر شمالی اراک «سلفچگان ـ. خرم آباد ـ. اراک» جهت سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی با شرکت جهاد نصر مرکزی به ارزش ۳۰۰ میلیارد تومان، از دیگر مواردی است که وزارت راه و شهرسازی در گزارش ۱۰۰ روزه خود به آن اشاره کرده است.

تهیه گزارش توجیهی و برگزاری فراخوان جهت طراحی و پیاده‌سازی سامانه پرداخت‌های نوین در آزادراه‌های کشور «ETC» به منظور اجرا در ۴۷۱ گیت اخذ عوارض شبکه آزادراهی کشور از دیگر مواردی است که وزارت راه و شهرسازی در گزارش ۱۰۰ روزه خود به آن اشاره کرده است.

افزایش ۳۶ کیلومتری خطوط حومه‌ای در راه آهن

در ادامه به بخش جابه جایی مسافران و بار در حوزه ریل وراه آهن اشاره شده که می‌توان گفت: افزایش ظرفیت و احداث خطوط حومه‌ای ریلی به میزان ۳۶ کیلومتر، بهسازی ۲۹ کیلومتر و نوسازی ۲۱ کیلومتر خطوط ریلی، افزایش ۱۵ دستگاه سالن مسافری و ۷۳ دستگاه واگن باری ریلی، رشد ۲۱ درصدی حمل بار ریلی به میزان ۱۲ میلیون تن و رشد ۸۶ درصدی ترانزیت ریلی به میزان ۳۸۲ هزار تن و رشد ۵ درصدی جابه‌جایی مسافر در شبکه ریلی به میزان ۵ میلیون نفر نسبت به مدت مشابه سال گذشته از دیگر مواردی است که وزارت راه و شهرسازی به آن اشاره کرده است.

گفتنی است در بخش سرمایه‌گذاری در حوزه ریلی، اخذ مصوبه هیأت دولت به منظور احداث راه‌آهن سیرجان-کرمان با سرمایه‌گذاری و مشارکت داخلی شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام شده است.

تعداد مسافران هوایی در ۱۰۰ روز سال به ۱۷ میلیون نفر رسیده است

وزارت راه به بخش فرودگاهی وهوایی اشاره کرده به طوری که شاهد رشد ۲۰ درصدی پرواز‌های عبوری از فراز کشور به میزان ۱۱۸ هزار فروند نسبت به مدت مشابه سال گذشته و رشد پنج درصدی اعزام و پذیرش مسافر در فرودگاه‌های کشور به میزان ۱۷ میلیون نفر نسبت به مدت مشابه سال گذشته از دیگر مواردی است که وزارت راه و شهرسازی در گزارش ۱۰۰ روزه خود به آن اشاره کرده است.

سرمایه‌گذاری شرکت فرانسوی در فرودگاه مشهد

در حوزه زیرساخت فرودگاهی، اخذ مصوبه هیات دولت جهت توسعه و تکمیل فرودگاه بین‌المللی شیراز و شناسایی شرکت بلند طبقه به عنوان سرمایه‌گذار اخذ مصوبه هیات دولت جهت توسعه فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی نژاد مشهد به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار و شناسایی شرکت وینسی فرانسه به عنوان سرمایه‌گذار انجام شده است.

تدوین متن نهایی اساسنامه صندوق توسعه حمل و نقل

در مورد صندوق توسعه حمل و نقل، متن نهایی اساسنامه صندوق توسعه حمل و نقل تدوین و نسبت به اخذ پیشنهادات سازمان‌های تابعه و شناسایی منابع اعتباری ایجاد وفق ماده ۴۸ قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه و جمع‌بندی و ارائه به هیات دولت در دست اقدام است.

 در ادامه گزارش ۱۰۰ روزه وزارت راه وشهرسازی به بخش مسکن عبارت است از تهیه برنامه مشترک ستاد ملی بازآفرینی و شورای عالی معماری و شهرسازی، تصویب اساسنامه شرکت مادر تخصصی عمران و بهسازی شهری ایران به سازمان بازآفرینی و توسعه شهری ایران در کمیسیون اصلی دولت، تدوین برنامه عملیاتی اقدام مشترک برای کنشگران محلات هدف بازآفرینی (۲۷۰۰ محله برای ۱۰ سال) و ارائه در ستاد ملی بازآفرینی، بهسازی، تکمیل و تحویل ۳۶۰ واحد مسکونی به خانوار‌های دارای حداقل دو معلول، پیگیری ساخت معادل ۲۵۰ واحد مسکونی در اراضی واگذار شده طبق تفاهمنامه منعقده با خیرین، واگذاری معادل ۵۰۰ واحد مسکونی برای اقشار ویژه، انجام ۳۴ پروژه تحقیقاتی و ابلاغ ۳۸ پروژه در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از مهم‌ترین برنامه‌های است که وزارت راه وشهرسازی طی ۱۰۰ انجام داده است که به نظر می‌رسد با توجه به اولویت دولت در بخش مسکن عملکرد چندان مناسبی نیست.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۶۷۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری

علی اصغر عباس زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی فروردین ماه سال جاری صادرات کالا از گمرکات استان کرمانشاه در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزش رشدی ۱۷ درصدی داشت.

وی افزود: در نخستین ماه از سال جاری میزان ۴۹۰ هزار و ۵۷۵ تن کالای صادراتی از گمرکات استان کرمانشاه به خارج از کشور صادرات شده است.

ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک کرمانشاه ارزش این مقدار کالای صادراتی را در مجموع ۲۳۰ میلیون و ۵۲۰ هزار دلار اعلام کرد.

عباس زاده بیان کرد: این میزان کالای صادراتی از گمرکات این استان در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزش رشدی ۱۷ درصدی و از نظر وزنی کاهش ۶ درصدی داشته است.

وی عمده کالاهای صادراتی از طریق گمرکات این استان را میلگرد و آهن آلات، کاشی و سرامیک، میوه و تره بار، سنگ‌های ساختمانی، لبنیات، انواع محصولات پلاستیکی و ظروف یک‌بار مصرف و… عنوان کرد.

کد خبر 6098930

دیگر خبرها

  • سفر یک روزه معاون وزیر علوم به استان فارس
  • بیش از ۳۲۶ میلیون دلاری از گمرکات گلستان صادرات انجام شده است
  • بهادری جهرمی: نتیجه مدیریت اقتصادیِ سیاسیون رشد ۴۲ درصدی نقدینگی بود
  • ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ارتقای راه‌های سیستان و بلوچستان نیاز است
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور؛ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • صادرات کالاهای اظهارشده در گمرک خسروی رشد ۹۸ درصدی داشت
  • اوضاع وخیم ذخایر آبی در ۱۱ استان کشور/ آب پنج سد تهران کاهش ۵ درصدی دارد
  • رشد ۱۷ درصدی صادرات کالا از گمرک کرمانشاه طی فروردین سال جاری
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش